knxt telethon
Chrism Mass online special
connect graphic
Parish Profiles
Lumen Christi
Perspectives on Faith and Culture
Promise to Protect
Fr. Maurice promo
Live Streaming graphic

program changes

 

 

 


All Times and Titles subject to change.



Sunday, April 13 Palm Sunday

8:30A—Solemn Mass of Palm Sunday
from Rome w/Pope Francis ( 3hrs tape delay).
12:00 PSolemn Mass of Palm Sunday
from the Basilica of the National Shrine
Washington D.C. (2hrs tape delay).
2:00 P—Lenten Reflections
3:30P—Light of the East II/Liturgical Year
5:00A—Solemn Mass of Palm Sunday
from St. Anne's
5:30P—Reasons for Our Hope/
Palm Sunday
8:30P—The Word Was Made Flesh
9:30P—This Side of Eden

Monday, April 14
7:30 A—Extraordinary Faith
10:00A—Jewish Roots of Catholicism/
Judaism 101
11:00A—Fr. Manning: Word in the World
11:30A—Reality Check: the Last
Four Things
1:00P— Footprints of God:Moses 1 ½ hrs.
7:30P—Icons:Windows Onto Heaven
9:00P—Path of the Messiah part 2 1 hr.
10:30P—Eparchy of Our Lady of Lebanon

Tuesday, April 15
10:00A—Jewish Roots of Catholicism
“Chanukah”
11:00A—St. Faustina’s Way of the Cross
11:30A—Reality Check: The Last Four Things
7:30P—That I May See
10:30P—The Martyrs: They Died for Christ

Wednesday , April 16
7:00A—Theater of the Word “The Passion
Narrative 1 hr.
10:00A—Jewish Roots of Catholicism
“High Holy Days”
11:30A—Reality Check: The Last Four Things”
4:30P—I Thirst: The Crucifixion Story
6:00P—Light the East II: Liturgical Year
7:30P—Luke: Meek Scribe of Christ
9:00P—who has Believed: a Meditation
from Isaiah

Thursday, April 17
8:30A—Chrism Mass in Rome w/Pope Francis
(2hrs/tape delay)
11:00A—Praying w/Jesus in the Garden of
Olives (1.5hrs)
2:30P—Choral Meditations and Solemn Mass
of the Lord’s Supper (BNSIC) (2.5hrs/live)
8:30P—Chrism Mass (Holy Spirit Church,
Fresno) (1hr)

Friday, April 18
8:00A—Celebration of the Lord’s Passion from
Rome (2.5hrs/live)
2:30P—Choral Meditations and Liturgy of the
Lord’s Passion (BNSIC)(2.5hrs/live)
5:00P—The Way of the Cross from Rome
(1.5hrs/tape delay)

Saturday, April 19
11:30A—Easter Vigil Mass from Rome
(3hrs/live)
5:00P—Easter Vigil Mass (BNSIC) (2.5hrs/live)

Monday, April 21
10:00A—Urbi Et Orbi:  Easter Message and
Blessing (1hr/tape delay)

Wednesday, April 23
7:30P—Urbi Et Orbi:  Easter Message and
Blessing (1hr/tape delay

Monday, April 21 through Friday, April 25
6:00P—The Vision of Pope John Paul II
(30 min)

Monday, April 21 through
Saturday, April 26

5:00P—True Life and Teachings of
Pope... (30 min.)

Tuesday, April 22
7:30P—John Paul the Great:  A Pope Who
Made History (1hr)

Wednesday, April 23
10:00A—9 Days That Changed the World
(2hrs)

Thursday, April 24
8:30P—Celebrating the Spirit of St. Mary
(30 min.)
9:00P—Patrons of the Arts in the Vatican
Museums:  Preserving the Vatican
Collections (30 min.)

Friday, April 25
2:00P—The Papacy:  A Living History 
“John Paul II” (30 min.)
2:30P—John XXIII:   The Saint (30 min.)
8:00P—Celebrating the Spirit of St. Mary
(30 min.)
8:30P—Patrons of the Arts in the Vatican
Museums:  Preserving the Vatican
Collections (30 min.)
9:00P—Concilio Vaticano II:  The
Second Vatican Council (2hrs)

Saturday, April 26
10:00A—John XXIII (30 min.)
11:00P—In the Footsteps of John Paul
the Great (1hr)
7:00P—John Paul II Canonization
Celebration and Vigil, Cathedral of
Our Lady of the Angels,
Los Angeles, CA (2.5hrs/live)
10:30P—John Paul II:  Be Not Afraid
(30 min.)

Sunday, April 27
8:30A—John XXIII (30 min.)
9:00A—Holy Mass and Canonization
of Blesseds Pope John XXIII and
Pope John Paul II from Rome
(3.5hrs/tape delay)
12:30P—The Papacy:  A Living History
“John Paul II” (30 min.)
1:00P—Mass and Celebration of Divine
Mercy, Stockbridge, MA (2.5hrs/Tape delay)
3:00P—Pope John XXIII:  The Saint (30 min.)
3:30P—John Paul II and the Sick (30 min.)

Monday, April 28
7:00A—John Paul the Great:  A Pope Who
Made History (1hr)
10:00A—Jesus Living In Mary:  The
Consecration of St. Louis Marie de
Montfort (1.5hrs)
2:00P—John Paul II:  Be Not Afraid (30 min.)

Sunday, April 29
9:00A—Easter Sunday Mass (BNSIC)
(2hrs/live)
12:00P—Solemn Mass of Easter Sunday from
Rome (2hrs/tape delay)
2:00P—Urbi Et Orbi:  Easter Message and
Blessing (1hr/tape delay)

Good News Notebook logo

 

  • LENTEN FISH FRY FRIDAYS
    Every Friday in March AND April 4 & 11, 2014 • 5 p.m. – 7:30 p.m. The Knights of Columbus, Bishop John T. Steinbock, Council #9525 from St. John’s Cathedral are having their famous Basa Basa fish fry dinner with some delicious sides. You have a choice of eating in or taking out. Location: St. John’s Singleton Hall Price per plate: $10. For more information please call Martin at 498-3369.

  • PESCADO FRITO LOS VIERNES DURANTE LA CUARESMA
    Todos los Viernes Durante el Mes de Marzo Y Abril 4 y 11, 2014 5 p.m. – 7:30 p.m. Los Caballeros de Colon tendran un menu de pescado, arroz o papitas, ensalada, pan, un refresco y postre. Esta sena de pescado sera en el Salon Singleton en frente de la Catedral de San Juan. Habra platos para lluevar. $10 por plato. Llamen a Maria 498-3369 para mas informacion.

  • Benefit Night at TGI Fridays
    April 3, 2014, 11:00 am - 12:00 am 1077 East Herndon Avenue, Fresno, CA
    When you present this flyer 20% of the sales will be given to the Knights of Columbus Council #9445.
    Come by KNXT to pickup your flyer.

  • FUN-FOR-ALL-AGES LifeWALK & Bazaar
    April 5th, 9am, Plaza Park in Visalia Registration begins 8:30am at Arbor #5
    The 2-mile walk starts at 9am. For questions call 559.732.5000 or www.tkrl.org

  • Live Out Loud Diocese of Fresno’s 2014 Middle School Festival
    At St. Francis School in Bakersfield on April 5th
    Three members of the band “Emmaus Blvd.” will be the presenters and musicians
    Check in at 8:30 am until 4 pm, lunch included - $20 per participant, all 6th – 8th graders are welcomed
    For more information contact your youth minister

  • St. Anthony’s Parish Reedley Lenten Retreat
    Monday, April 7th through Wednesday, April 9th 7:00 p.m. – 8:30 p.m.
    Mass with talk in the new church on 1018 N. Frankwood Ave 93654
    By Msgr. Leslie Shenoy
    For more information call the office at (559)638-2012

  • St. Francis of Assisi’s 2nd Annual Victim’s Rights March
    Honoring crime victims with St. Francis along with the Kern County District
    Attorney’s Office on April 8th. Gathering at 4:30 – 5:00 at the Liberty Bell at the Courthouse (1415 Truxtun Avenue) 5:00 pm: Crime Victims Walk Presentation 5:30 pm: Begin walk to St. Francis Church
    6:30 pm: Prayer Service. For more information email victimmarch@co.kern.ca.us

  • Spring Fling to benefit Catholic Charities
    Tuesday, April 8th • 5:00-10:30 p.m.• $50 per ticket (Does include tax and gratuity)
    Includes: appetizer, salad, entrée and dessert Wine Auction and Raffle.
    Advance Purchase Tickets & Reservations, Required
    For Tickets call Catholic Charities 237-0851 or email Sandy Cetti @ scetti@ccdof.org

  • Right to Life of Central California presents: 5K run and 2 mile fun walk
    April 12,2014 - Woodward Park, Fresno, CA
    Join us for the run or walk while enjoying fun, food and fellowship.
    www.righttolifeca.org .

  • St. Francis of Assisi Parish Barbecue
    On April 24th from 5:00 – 8:00 pm in the east church parking lot. Tickets are $25 per person.
    There will be New York steak, fettuccini and all the trimmings. Must be 21 to attend.
    Drive thru services will be available. For questions contact the office at (661) 323-8800.

  • Caring About Healthy Women, Healthy Marriages and Healthy Families
    The Diocese of Fresno invites you to a forum of experts. On April 25th from 7:00 pm – 9:00 pm held in the Bishop Steinbock Hall at the Pastoral Center. Cost is $10 per person or $15 a couple.
    Register through Edith Maldonado at edith@dioceseoffresno.org by April 14th.
    For more information contact Sr. Joanne Bauer at (559) 488-7474.

  • Divine Mercy Sunday Pilgrimage for the canonization of Pope John Paul II
    Travel to Santa Clara with the Catholic daughters from St. John’s Cathedral on April 27th.
    $20 a seat for the one day turnaround bus trip. For more information call Mary at (559) 498-3369.

  • Diamonds & Denim Dinner & Entertainment Fundraiser
    Sat May 3, 2014; 5:30pm-10:00pm. http://divinemercyclovis.org/
    To benefit the building fund of Divine Mercy Catholic Church in East Clovis.
    For more info or to purchase tickets, please contact Martha Lucey at 559-291-2917 or marthalucey@yahoo.com

  • Sacred Heart of Fresno’s Festival
    A day of circus fun and raffle prizes.
    May 4th on the religious formation center grounds behind the church.
    Food, entertainment, games, live auction and fun.
    2140 N Cedar Avenue, Fresno, CA 93703

  • Our Lady of Victory School Carnival
    Our Lady Victory School would like you to join us "At the Carnival".
    May 4th at Our Lady Victory School. 1626 W. Princeton Ave., Fresno, CA 93705.
    Food, Games, Entertainment and so much more.

  • Marian Movement of Priests Cenacle Mass, first Mass of its kind in the Fresno area.
    Rosary followed by Mass with Rev. Msgr. Patrick McCormick, celebrant
    Friday, May 9, 2014 - 9 a.m. to 11 a.m.
    St. Mary Queen of Apostles Church, 4636 West Dakota Avenue, Fresno, CA
    Contact person: Vera Cruz (559) 349-2802

  • Golf for Life - presented by Right to Life of Central California
    Thursday, May 15, 2014 - Sunnyside Country Club, Fresno, CA
    Golfing package includes lunch, dinner, green fees, golf cart, tee prizes and more.
    www.righttolifeca.org

  • 26th Annual Mother’s Day Luncheon: “The Fashionista in You”
    Fundraiser for George McCann Memorial Catholic School in Visalia.
    May 17th at the Holiday Inn Visalia, reservations must be made by May 9th.
    $40 per person, includes a luncheon, fashion show, entertainment, auction and raffle.
    Call Rae Crawford at (559)280-4562 for ticket and reservation information.

  • Silent Meditation Retreat
    May 16-18, 2014
    Presenter Fr. Laurence Freeman, OSB
    "The Power Of Silence And Stillness In Meditation"
    For more information or to register online: www.sandamiano.org

  • Homeschool Mass and Holy Hour at St. Anthony of Padua Parish
    Held on the third Monday of every month at 8:00 am All Catholic homeschool families welcomed
    Celebrated by Rev. Bert Mello in the Our Lady of Guadalupe Chapel at St. Anthony of Padua Followed by a Children’s Holy Hour from 8:45 – 9:45 am

  • On Going Events at The Shrine of St. Therese in Fresno,
    Senior Luncheon 12:00 pm noon on the 3rd Tuesday of the month held in the Guadalupe Hall,
    855 E. Floradora 93728 Call Barbara at (559) 237-4855 for more information.

  • Silver Threads Sewing Circle
    Thursdays at 10 am on the 2nd Thursday of the month Held in the Guadalupe Hall Call Eva at
    (559) 486-4031 for more information.

  • Senior Bible Study
    Held in the Guadalupe Hall Call Eileen at (559) 229-0972

  • Catholic Daughters of the Americas
    May 3, 2014 location: Holy Spouses Hall Sponsoring 4th annual spring arts & crafts show.
    310 North I Street, Madera CA Time: 9:00am - 4:00pm

  • St. Peter’s Prince of Apostles Young Mother’s Bible Study Group 
    870 N. Lemoore Ave - 16‐week Catholic study called “A Quick Journey Through the Bible” by Jeff Cavins. Any and all mothers with children under the age of 18 years .Meets on the 2nd and 4th Fridays of each month from 9 ‐ 11 a.m. Childcare will be available for a small fee. Childcare will be available for a small fee. Contact Jennifer Jones at (559)362‐1853 or Julie Polder at (916) 284‐6753 for more info.

  • St. Peter’s Lemoore Scholarship Applications
    Msgr. John J. O’Friel’s and the Knights of Columbus are accepting applications for two $500.00 scholarships. Applications are available at the church office and must be submitted by April 30, 2014.
    If you have any questions, please contact Richard Lee at 584‐8147.

  • Knights Corner Council 15122
    Monthly meetings on the 2nd Wednesday Serving our parish and our community. Interested in becoming a member? Contact Theo Bluhm at (559) 276-7711

KNXT Presents - Santa Teresita
Saint Genevvieve's 75th Anniversary
Ordination extended interview
Radio Guadalupe

KNXT Special Presentation: Tajci performing Dec. 13 at 8:30 pm and Dec 14 at 8:00 pm

Click for more details on this Special Performance

YouTube Channel
knxt program guide